Termeni si Conditii – Contract

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie prevederi contractuale si au valoare de contract valabil incheiat intre SC NASIRCO ESRA SRL si orice client care utilizeaza serviciile site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro  SC NASIRCO ESRA SRL si site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro nu vor procesa nicio comanda primita de la niciun client/utilizator al site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro fara ca acest client sa accepte, prin bifarea casutei respective, acest contract (TERMENI SI CONDITII). Folosirea, incluzand vizualizarea sau comandarea produselor de pe site-ulwww.maher-bucatariearabeasca.ro, implica deplina acceptare a termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

INTRODUCERE
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de societatea NASIRCO ESRA SRL (vedeti mai jos datele de identificare ale NASIRCO ESRA SRL).

Nume companie SC NASIRCO ESRA SRL
Nr.inreg.Reg.Com.: J40/95/2018
C.I.F.: RO 38655040
Capital social: 200 lei
Telefon 0799 11 3333

Adresa de mai sus este valabila atat pentru locul de desfasurare al activitatii cat si pentru locul unde se pot primi reclamatii. Administratorul site-ului, NASIRCO ESRA SRL, isi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi (termeni si conditii), orice modificari ale site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro (modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-lui, fara notificarea prealabila a utilizatorilor site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro  . In acest sens, SC NASIRCO ESRA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, imbunatatiri, up-grade-uri etc de orice fel. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. Accesand pagina „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea NASIRCO ESRA SRL si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala. Folosirea fara acordul scris explicit al NASIRCO ESRA SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Orice reclamatie si/sau problema legata de respectarea drepturilor de autor in legatura cu intreg continutul site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa comenzi@maher-bucatariearabeasca.ro

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL DE MEMBRU
Utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pentru o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nicio notificare prealabila. SC NASIRCO ESRA SRL ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica partial, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC NASIRCO ESRA SRL, fara acordul scris al acesteia. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului nostru si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni. SC NASIRCO ESRA SRL prin site-ul www.maher-bucatariearabeasca.ro accepta comenzi numai de la persoane care au implinit 18 ani. Aceasta limita de varsta nu se aplica la crearea unui cont de utilizator.

RESPONSABILITATI PRIVIND SITE-UL SI PRODUSELE. GARANTIA PRODUSELOR. DECLINAREA RESPONSABILITATII
SC NASIRCO ESRA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro . SC NASIRCO ESRA SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet si corect. In eventualitatea in care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC NASIRCO ESRA SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii il nemultumesc si daca respectiva comanda nu a fost livrata. SC NASIRCO ESRA SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe www.maher-bucatariearabeasca.ro sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culorilor, fara o notificare prealabila de catre producatori. SC NASIRCO ESRA SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. SC NASIRCO ESRA SRL nu poate fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, in niciun fel, pentru functionarea site-ului, pentru informatiile si continutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.

TERMENUL DE LIVRARE
Termenul de livrare minim este de minim 45 de minute pentru zonele imediat apropiate restaurantului nostru. Pentru distante mai mari:
5-10 km timpul de livrare este de aproximativ 50-70 minute
10-15 km timpul de livrare este de aproximativ 70-90 minute
Pentru locatii la distante mai mari de 15 km timpul de livrare se incadreaza intre 90-120 min

Produsele oferite prin Web Site pot varia in functie de disponibilitate.

Va rugam sa luati cunostinta faptul ca vom face orice este posibil pentru a respecta termenul de livrare specificat la plasarea comenzii; cu toate acestea, termenele de livrare pot fi afectate de factori in afara controlului acestuia si, prin urmare, nu pot fi garantate. Va vom informa imediat daca luam cunostinta de o intarziere neasteptata.

RETUR

Produsele perisabile nu se pot returna. In cazul in care produsele au fost livrate gresit acestea pot fi returnate, iar suma platita pentru comanda va fi rambursata. Ne rezervam dreptul sa refuzam livrarea comenzii in cazul in care exista un istoric de refuzuri ale altor comenzi sau in cazul comenzilor false.

GARANTII

Ne angajam sa folosim ingrediente proaspete si sa gatim preparatele in conditii igienico-sanitare.

Este de datoria dumneavoastra sa ne anuntati in prealabil utilizand formularul de comanda (sectiunea observatii) daca suferiti de alergii sau daca nu doriti anumite ingrediente in preparatele comandate.

NELAMURIRI PRIVIND PRODUSELE, RECLAMATII
Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate online de pe site-ul www.maher-bucatariearabeasca.ro

NELAMURIRI
In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam sa expediatii un e-mail in acest sens pe adresa comenzi@maher-bucatariearabeasca.ro in care sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoastra (numele complet si corect, data comenzii, data si metoda de livrare si numarul de comanda).

RECLAMATII
Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.maher-bucatariearabeasca.ro vor fi aduse la cunostinta SC NASIRCO ESRA SRL in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. SC NASIRCO ESRA SRL va transmite aceste reclamatii spre solutionare furnizorului/producatorului produselor respective. In cazul in care aveti o problema legata de o comanda sau de orice natura ce tine de site-ul www.maher-bucatariearabeasca.ro, care nu pare a fi rezolvata sau nu a fost rezolvata prin email sau prin telefon cu personalul serviciului clienti, va rugam sa luati legatura pentru o conciliere interna gratuita cu operatorul, tel. 0799 11 3333 sau prin e-mail la comenzi@maher-bucatariearabeasca.ro.

DAUNE LA TRANSPORT. Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la adresa comenzi@maher-bucatariearabeasca.ro in maxim 12 ore la primirea produselor.

RECLAMATII CATRE ANPC
Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam sa accesati www.anpcnet.ro, unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum si datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamatiile.

PRETURI. PLATA PRODUSELOR
Preturile produselor sunt cele afisate pe site. Pretul transportului este cel afisat in comanda inainte de finalizarea acesteia, dar pentru localitati necuprinse in aria de livrare a curierului nostru veti fi informati telefonic de catre unul din consultantii nostri referitor la taxele de transport suplimentare calculate in functie de distanta.

PUBLICITATE
SC NASIRCO ESRA SRL isi rezerva dreptul de a trimite clientilor/utilizatorilor sai diverse oferte privind produsele din site-ul www.maher-bucatariearabeasca.ro, propuneri de produse si servicii cadou oferite direct de SC NASIRCO ESRA SRL sau de partenerii acesteia in conditiile politicii de confidentialitate. Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nicio forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/intelegere/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

NOTIFICARI
Prin accesarea site-ului www.maher-bucatariearabeasca.ro, utilizarea acestui site, cumpararea de produse sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) catre/de la SC NASIRCO ESRA SRL, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, daca utilizatorul isi da acordul pentru primirea notificarilor pe cale electronica de la SC NASIRCO ESRA SRL (mesaje, comunicari prin e-mail sau buletine informative-in cazul abonarii la acest serviciu). SC NASIRCO ESRA SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului contract fara o notificare prealabila a clientilor/utilizatorilor.

DREPT APLICABIL. LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul/clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare de mai sus se completeaza cu legile romane in vigoare. In cazul oricarei dispute care ar putea sa apara intre utilizator/client si SC NASIRCO ESRA SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde isi are sediul SC NASIRCO ESRA SRL.

FORTA MAJORA
Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – numai pe durata fortei majore.

INDEPENDENTA CLAUZELOR CONTRACTUALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile.